Närbild på havre

Semper söker operatörer till produktionen i Götene

Vi på Semper söker efter fler engagerade medarbetare som kan bidra med kunskap, driv och nya idéer för att nå vår vision. Visionen är att bli Nordens ledande företag inom barnmat, glutenfritt och nutrition!

Vi på Semper söker medarbetare till produktionen i Götene, där all vår produktion av välling, gröt och modersmjölk sker. Vi söker operatörer till visstids- och tillsvidare tjänster, där arbetstider varierar beroende på arbetsområde och skiftgång.

Vi erbjuder dig en vardag med högt i tak där ditt initiativtagande och din drivkraft värderas. Arbetsmiljö, säkerhet och kvalitet står högst upp på vår prioriteringslista. För att trivas hos oss och ha rätt förutsättningar i din roll är du en ordningsam lagspelare med mycket energi, som behärskar det svenska språket både muntligt och skriftligt. Arbetslivserfarenhet inom livsmedel och/eller tillverkande produktion är meriterande, men inget krav.

Tveka inte med att skicka in din ansökan!

Vi har ett stort intresse av att hitta rätt medarbetare för att fortsätta att utveckla verksamheten genom en ständigt pågående rekryteringsprocess, där urval och intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan (CV + Personligt brev, som kort berättar vem du är och varför du söker till oss) till: ansok@semper.se

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringen kontaktar du oss via mailadressen ovan.