Landskapsbild med fält och några träd

Operatörer till Götene

Om Semper: Det välkända varumärket Semper borgar för samma höga kvalitet som det gjort sedan starten 1939. Idag är Semper ledande aktör i Norden inom barnmat, glutenfritt och modersmjölksersättning. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg och produktionsanläggningar finns bla. i Götene och Falun. Semper har ca 300 medarbetare i Sverige, Finland, Norge och Danmark och omsätter cirka 1,5 miljarder SEK. Företaget ingår i den internationella livsmedelskoncernen Hero Group, som har drygt 4 000 medarbetare i 19 länder. Läs mer här.

Om Hero Group: Sedan 2006 ingår Semper i det internationella livsmedelsföretaget Hero Group. Företaget grundades 1886 i Lenzburg, Schweiz, där huvudkontoret fortfarande ligger. Inom Hero Group är huvudkategorier barnmat, modersmjölksersättning, glutenfria livsmedel, sylt och marmelad samt hälsosamma snacks. Gruppens mission är “To delight consumers by conserving the goodness of nature”. Produktportföljen består av flera välkända internationella och lokala varumärken. Läs mer här.

Vill du skapa värde för framtida generationer i ett bolag med ett starkt varumärke?

Vi på Semper söker medarbetare till produktion i Götene, där all vår produktion av välling, gröt och modersmjölk sker.

Vi söker operatörer till visstidstjänster med möjlighet att bli aktuell för semestervikariat/ tillsvidareanställning. Arbetstiderna varierar beroende på arbetsområde och skiftgång, minst 2-skift upp till 5-skift. 

Vi erbjuder dig en vardag med högt i tak där ditt initiativtagande och din drivkraft värderas. Arbetsmiljö, säkerhet och kvalitet står högst upp på vår prioriteringslista.

För att trivas hos oss och ha rätt förutsättningar i din roll är du en engagerad och ansvarsfull lagspelare med mycket energi, som behärskar det svenska språket både muntligt och skriftligt. Du är minst 18 år fyllda.  

Arbetslivserfarenhet inom livsmedel och/eller tillverkande produktion samt truckkort är meriterande.

Tveka inte med att skicka in din ansökan!

Vi har stort intresse av att hitta rätt medarbetare för att fortsätta att utveckla verksamheten genom en ständigt pågående rekryteringsprocess, där urval och intervjuer sker löpande.

Skicka in din ansökan (CV och personligt brev, som kort berättar vem du är och varför du söker till oss) till ansok@semper.se

Har du frågor om tjänsten eller rekrytering kontaktar du oss via mailadressen ovan.