Landskapsbild med fält och några träd

Semestervikarier till vår produktion i Götene

Om Semper: Det välkända varumärket Semper borgar för samma höga kvalitet som det gjort sedan starten 1939. Idag är Semper ledande aktör i Norden inom barnmat, glutenfritt och modersmjölksersättning. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg och produktionsanläggningar finns bla. i Götene och Falun. Semper har ca 300 medarbetare i Sverige, Finland, Norge och Danmark och omsätter cirka 1,5 miljarder SEK. Företaget ingår i den internationella livsmedelskoncernen Hero Group, som har drygt 4 000 medarbetare i 19 länder.

Om Hero Group: Sedan 2006 ingår Semper i det internationella livsmedelsföretaget Hero Group. Företaget grundades 1886 i Lenzburg, Schweiz, där huvudkontoret fortfarande ligger. Inom Hero Group är huvudkategorier barnmat, modersmjölksersättning, glutenfria livsmedel, sylt och marmelad samt hälsosamma snacks. Gruppens mission är “To delight consumers by conserving the goodness of nature”. Produktportföljen består av flera välkända internationella och lokala varumärken. Läs mer här.

Om tjänsten

Vi på Semper söker semestervikarier till produktion i Götene, där all vår produktion av välling, gröt och modersmjölk sker. Arbetsperioden är juni till augusti, vissa tjänster kan tidigare start förekomma. Arbetstiderna varierar beroende på arbetsområde och skiftgång förekommer på de flesta av våra avdelningar. Observera att kollektivtrafiken inte alltid överensstämmer med arbetstiderna.

Vi erbjuder dig en vardag med mycket frihet under ansvar där ditt initiativtagande och din drivkraft värderas högt för att säkerställa att volym levereras ut från våra produktionslinjer.

För att trivas hos oss och ha rätt förutsättningar i din roll är du en engagerad och ansvarsfull lagspelare med mycket energi, som behärskar det svenska språket både muntligt och skriftligt. Du är minst 18 år fyllda. 

Arbetslivserfarenhet inom livsmedel och/eller tillverkande produktion samt truckkort är meriterande.

Tveka inte med att skicka in din ansökan (CV och personligt brev, som kort berättar vem du är och varför du söker till oss samt tidigare arbetslivserfarenhet) till ansok@semper.se.                             

Ange sommarjobb i ämnesraden.

Skicka din ansökan senast 31 mars, urval och tillsättning sker löpande.