Nytt mellis till barn!

Upptäck ett nytt sorts mellanmål som är lätt att ta med! Oat Bowls är smarta och smarriga mellanmål som är baserade på havre, och kommer i två goda smaker.

  Upptäck Oat bowl
  BArn äter Oat bowl mellanmål vid ett bord

  Mat till ditt barn

  Våra mest populära artiklar samlade för dig!

  För en nybliven förälder är det mycket att tänka på – inte minst vad gäller maten. Lär dig mer om vad ditt barn kan äta, hitta recept och inspiration till nya måltider! 

  Asia föddes i hallen - Semper Barnmat

  Artikel

  Aisa föddes i hallen

  Pappa Adnan berättar:

  Vi hade varit inne på sjukhuset men blivit hemskickade. Det var snöstorm ute så det tog ett tag för oss att ta oss hem. Jag gick och la mig i sängen men vaknade av att Seila skrek att det var dags att åka in igen. På tio sekunder var jag påklädd, men när jag kom till hallen sa hon att det var för sent. Jag drog av hennes byxor och på första krystningen så kom bebisens huvud. Allt gick så snabbt och det var total panik. Jag tog emot bebisen och gav den till Seila. Det var en sådan lättnad när hon började skrika.

  Riktig mat, för barn

  Upptäck Sempers sortiment inom barnmat, välling, gröt, dryck, mellanmål med mera. 

  Se alla produkter

  Omtanke i fokus

  Semper logga med texten "Barnmat alltid fri från palmolja"

  Alltid utan palmolja

  Vi är stolta och glada att vi från och med 2020 kan erbjuda ett komplett sortiment av barnmat – alltid utan palmolja!  Vårt arbete med att göra små och stora förbättringar fortsätter – du kan läsa mer om Sempers arbete med kvalitet och miljö här.

   Skål med Sempers gröt och blåbär

   Renare råvaror får du leta efter!

   Barnmat styrs av en lag med mycket hårdare regler än för vanliga livsmedel. Det kallar vi barnmatskvalité. Det kräver såklart allra största noggrannhet från alla oss som tillverkar barnmat för de minsta. Och det tycker vi är bra!

   Pappa på vallmofält med barn

   Hur vi jobbar med hållbarhet

   Vår mission är att ge matglädje åt våra konsumenter genom att ta tillvara det goda i naturen. Därför har vi också höga mål och ambitioner när det gäller hållbarhet samt socialt och etiskt ansvar. Läs om Sempers hållbarhetsarbete här.