Barn äter Oat bowl på utflykt

Vår vision

Vi på Semper finns till av en anledning: Vi tycker att alla har rätt till bra mat. Naturligt god mat utan konstiga tillsatser. Barn och vuxna med särskilda mat- och näringsbehov ska känna sig trygga med vad de äter. 

Mat med omtanke

Vi är stolta över att få arbeta med något så viktigt som barn. Vi lyssnar på dagens föräldrar, försöker förstå utmaningarna i vardagen och hjälper gärna till om vi kan. Det gör vi för att vi bryr oss. På riktigt.

Trygghet från första tuggan

Vi är stolta över att vi vet en hel del om vad små barn behöver för att få en bra start. Vi har egna experter på barnhälsa, arbetar nära svenska forskare och kompromissar aldrig på kvalité och säkerhet.

Goda matvanor tidigt

Vi är stolta över att vi lagar god och hälsosam mat. Vi lagar mat med smak och konsistens som är anpassad för de minsta och erbjuder ett brett sortiment som väcker nyfikenhet och matglädje.

Inga konstigheter

Vi är stolta över att vi lagar vår mat på de finaste råvaror som finns. Havre från svenska gårdar, mjölk från kor som betar ute och frukt som växt långsamt men naturligt. Med omsorgsfullt utvalda råvaror och skonsam tillagning tar vi vara på det bästa från naturen.

Mamma och baby med lila haklapp
Mormor och morfar med sitt barnbarn