Närbild på havre

Jobba på Semper

Semper AB är marknadsledare på barnmat i Sverige och Danmark. Vi växer på de nordiska marknaderna inom både barnmat och glutenfritt. Vår vision är att bli Nordens ledande företag inom barnmat, glutenfritt och nutrition. För att nå dit behöver vi engagerade medarbetare som bidrar med kunskap, driv och nya idéer.

Jim Frandsen i möte

Kort om Semper AB

Semper AB har omkring 275 anställda totalt i hela Norden. Merparten arbetar på huvudkontoret i Sundbyberg, i produktionsanläggningen i Götene och i bageriet i Falun. Vi har också kontor i Finland, Norge och Danmark.

Sedan 2006 ägs Semper AB av Hero AG, som är en internationell livsmedelskoncern med huvudkontor i Lenzburg i Schweiz. Koncernen har omkring 4 300 anställda och finns i fler än 16 länder, främst i Europa och USA.

Hur är det att jobba hos oss?

Att jobba på Semper innebär att du är en del av en etablerad organisation med nordiskt fokus och där samarbetet med systerföretagen i det multinationella Hero är en allt större del av vår vardag. Som medarbetare i Hero-gruppen har du ett internationellt nätverk av livsmedelsföretag att dra nytta av och utbyta idéer med.

Vår personalfilosofi

Vår personalfilosofi är att förena professionalitet med arbetsglädje. Det gör vi genom att skapa delaktiga, kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter ett tydligt och kommunikativt ledarskap och en organisation som tar hänsyn till dig som individ. En av de största målgrupperna för Semper AB är barnfamiljerna. Därför vill vi vara ett föredöme då det gäller möjligheterna för småbarnsföräldrar att kombinera arbete och karriär med föräldraskap. Ett föräldravänligt Semper visar att vi lever som vi lär. Om du vill du arbeta i ett företag präglat av omtanke och ansvarstagande som uppmuntrar till initiativ och handlingskraft - så kommer du att trivas hos oss!