Närbild på havre

Lediga tjänster

Vi på Semper söker efter fler engagerade medarbetare som kan bidra med kunskap, driv och nya idéer för att nå vår vision. Visionen är att bli Nordens ledande företag inom barnmat, glutenfritt och nutrition! 

Just nu söker vi:

Inköpare

Du ser dem överallt. Klämmisar, gröt, glutenfritt knäckebröd och modersmjölksersättning. Listan över Sempers populära storsäljare är lång och bakom kulisserna jobbar en målfokuserad inköpsavdelning för att få så effektiva och välfungerande flöden som möjligt. Nu söker vi en inköpare till teamet, som kommer ta sig an en ansvarsfylld roll med stor möjlighet att påverka det egna arbetet. Välkommen med din ansökan idag, vi tillämpar löpande urval.

Masterdata Specialist / Coordinator

Vi på Semper står inför en digitaliseringsresa kring hantering av vår masterdata, och söker nu dig som vill vara drivande i den resan och ha en nyckelroll hos ett väletablerat företag. Som Masterdata Specialist arbetar du med att säkerställa en god kvalité på masterdata i SAP i alla led inom Semper och agerar därmed i en koordinerande roll som projektledare.

Head of KAM

Arbete med kategorier som gör verklig skillnad

Barns tidiga matvanor följer med resten av livet. Det vet vi på Semper. Därför sätter vi stort fokus på att kontinuerligt utveckla vårt sortiment.
Vi strävar också efter kontinuerliga förbättringar för att kunna växa såväl oss själva som våra kategorier. För att lyckas med detta behövs goda konsument- och shopperinsikter. Vidare är nyckeln ett tätt samarbete med våra kedjepartners. Nu söker vi en Head-of-KAM som i sin roll har övergripande ansvar för att Semper ska upprätthålla och utveckla samarbetet med just dessa partners.

Innovation & Portfolio Manager

As the market leader in the gluten-free segment in the Nordics, we are looking for an experienced Innovation and Portfolio Manager – Gluten free, with the ambition to take Semper’s offer to new levels. You will be part of a creative and dynamic team where teamwork is truly central where you’ll get the opportunity to drive innovation.

Finance Manager

Söker du en arbetsplats där laget går före jaget och där resultatfokus går hand i hand med omtanke om medarbetarna. Stimuleras du av en internationell arbetsmiljö, där det händer mycket och där du får driva förändring samtidigt som du arbetar i ett välrenommerat företag med lång historia i Sverige? Kolla in rollen som Finance Manager på vårt kontor i Sundbyberg!

Semestervikariat 2021 - Götene

Semper i Götene söker nu semestervikarier inom produktion för semesterperioden 2021 v.24-33, med möjlighet att börja tidigare. Du kommer att producera livsmedel i form av glutenfria produkter samt gröt, välling och modersmjölkersättning till både vuxna men främst barn i åldrarna 0-6 år. Därför är det viktigt att du som person är noggrann och ansvarsfull. Vikariatet är för roller så som livsmedelsoperatör, processoperatör samt truckförare inom både produktion och lager.