Närbild på havre

Lediga tjänster

Vi på Semper söker efter fler engagerade medarbetare som kan bidra med kunskap, driv och nya idéer för att nå vår vision. Visionen är att bli Nordens ledande företag inom barnmat, glutenfritt och nutrition! 

Just nu söker vi:

Produkt- och processingenjör - Götene

I vår produktionsanläggning i Götene tillverkar vi pulverprodukter i form av gröt, välling, modersmjölkersättning samt glutenfria mixer. Sedan 2006 ägs Semper av Hero Group, en internationell livsmedelskoncern, vilket medför goda möjligheter för rätt person att utvecklas inom såväl Semper som Herokoncernen. 

I rollen som Produkt- och processingenjör kommer du att ingå i FoU-avdelningen och tillsammans med en kollega på plats i Götene ha fokus på industrialisering och produktteknik av recept som dina kollegor inom avdelningen tar fram. Du kommer inom produktområdena cerealier (gröt och välling) och glutenfria mixer ha ett nära samarbete med övriga funktioner, såsom kvalitet, teknik, planering och finans med produktion i fokus. 

Mekaniker - Götene

Är du en ansvarsfull och kreativ problemlösare som motiveras av att ha utmanande arbetsuppgifter inom reparation, felsökning och installationer? Som mekaniker kommer du att arbeta med driftsupport, underhållsprojekt, nyinstallationer och förbättringsarbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstiderna är i huvudsak dagtid men kvällsarbete förekommer. Schemalagd beredskap ingår i tjänsten.

Industrielektriker till Semper i Götene

Är du en ansvarsfull och kreativ problemlösare som motiveras av möjligheten att utvecklas och att ha diversifierade arbetsuppgifter? Som industrielektriker kommer du att arbeta med driftsupport, underhållsprojekt, nyinstallationer och förbättringsarbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstiderna är i huvudsak dagtid men kvällsarbete förekommer. Schemalagd beredskap ingår i tjänsten.

Laborant - två tjänster i Götene

Lockas du av tanken att ha en viktig roll i en internationell organisation där du får goda möjligheter att utvecklas som Laborant i en produktionsnära miljö? Är du dessutom en prestigelös, noggrann person som drivs av att få chansen att arbeta i en analytisk roll och att leverera kvalitet i allt du gör? Då kan detta vara uppdraget för dig!