Närbild på havre

Lediga tjänster

Vi på Semper söker efter fler engagerade medarbetare som kan bidra med kunskap, driv och nya idéer för att nå vår vision. Visionen är att bli Nordens ledande företag inom barnmat, glutenfritt och nutrition! 

Just nu söker vi:

Kvalitetsingenjör till Götene

Är du en person med eget driv och med ett stort intresse för livsmedelssäkerhets- och kvalitetsfrågor? Semper är barnmat och modersmjölksersättning, livsviktig mat för de allra minsta. Semper är också ett glutenfritt sortiment för de som har celiaki. Vill du jobba med att säkra mat för personer med särskilda behov och göra detta till din livsuppgift, då ska du söka jobbet som Kvalitetsingenjör!

Kategorichef / Category Manager

Vill du vara en del av ett företag i framkant och samtidigt arbeta med kategorier som gör verklig skillnad? Semper söker en engagerad kategorichef som skall arbeta med våra samtliga kategorier och varumärken, på den svenska marknaden. I den här rollen har du möjlighet att göra ett stort avtryck. Vi söker dig som har ett genuint intresse för kategoriarbete och analys. Detta är en viktig roll hos oss som marknadsledande aktör inom kategorierna Barnmat, Glutenfritt och Cereal bars.

Industrielektriker till Götene

Nu söker Semper en industrielektriker som vill vara med och bidra till företagets framgångar. Jobbet innebär såväl en chans att få ovärderlig arbetslivserfarenhet, som en möjlighet att få arbeta på en stimulerande, familjär arbetsplats tillsammans med trevliga kollegor. I den här rollen kommer du att arbeta med driftsupport, underhållsprojekt och nyinstallationer. Du kommer att delta aktivt i pågående förbättringsarbetet av processer och arbetssätt. Dina framtida kollegor är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Operatörer till Götene

Vill du skapa värde för framtida generationer i ett bolag med ett starkt varumärke? Nu söker Semper operatörer till produktionen i Götene för visstids- och tillsvidareanställning. För att trivas hos oss och för att ha rätt förutsättningar i din roll, ser vi att du är en ordningsam lagspelare med mycket energi. Vi erbjuder dig en vardag med högt i tak där ditt initiativtagande och din drivkraft värderas. Låter det som att det är dig vi söker? Läs mer och tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!