Närbild på havre

Lediga tjänster

Vi på Semper söker efter fler engagerade medarbetare som kan bidra med kunskap, driv och nya idéer för att nå vår vision. Visionen är att bli Nordens ledande företag inom barnmat, glutenfritt och nutrition! 

Just nu söker vi:

Web & Content Manager

Är du vass på kommunikation och webbpublicering? Vill du vara med och skapa engagerande innehåll för våra målgrupper och utveckla Sempers digitala content i B2C kanaler? Rollen som Web & Content manager på den nordiska marknadsavdelningen är en operativ roll där du utvecklar relevant och inspirerande innehåll för alla digitala kanaler mot konsument. 

Inköpare Norra Europa

Nu söker vi en inköpare för Norra Europa till vårt kontor i Sundbyberg. Arbetet passar dig som har en gedigen förståelse för upphandlingsprocesser, är analytiskt lagd, jobbar resultatstyrt och ser möjligheter till lösningar i problem du möter.

Ekonomiassistent (konsultuppdrag)

Är du en ekonomiassistent med god erfarenhet inom både kund- och leverantörsreskontra? Skulle du beskriva dig själv som en glad och positiv lagspelare som alltid levererar kvalitet? Då kan du vara rätt person för oss. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid i ca 4 månader. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Kategorichef / Category Manager

Vill du vara en del av ett företag i framkant och samtidigt arbeta med kategorier som gör verklig skillnad? Semper söker en engagerad kategorichef som skall arbeta med våra samtliga kategorier och varumärken, på den svenska marknaden. I den här rollen har du möjlighet att göra ett stort avtryck. Vi söker dig som har ett genuint intresse för kategoriarbete och analys. Detta är en viktig roll hos oss som marknadsledande aktör inom kategorierna Barnmat, Glutenfritt och Cereal bars.