Närbild på havre

Lediga tjänster

Vi på Semper söker efter fler engagerade medarbetare som kan bidra med kunskap, driv och nya idéer för att nå vår vision. Visionen är att bli Nordens ledande företag inom barnmat, glutenfritt och nutrition! 

Just nu söker vi:

Kvalitetsingenjör inom verksamhetssystem och barnmat till Semper

Föreställ dig att du får möjlighet att arbeta med något som är väldigt viktigt och som gör skillnad. Mat är både viktigt och gör skillnad. Vill du vara med och göra skillnad? Har du dessutom ett öga för kvalité? Vi söker nu en kvalitetsingenjör med ansvar att säkra våra produkter och vårt arbetssätt med att ständigt förbättra hur vi arbetar. Som kvalitetsingenjör är ditt huvudsakliga fokus att säkra produkterna och arbetssätt för Sempers slutkonsument.
 

Industrielektriker till Semper i Götene

Vill du vara en del av ett expansivt och spännande företag i Götene? Är du en ansvarsfull och kreativ problemlösare som motiveras av möjligheten att utvecklas och att ha diversifierade arbetsuppgifter? Då är detta tjänsten för dig! Som industrielektriker kommer du att arbeta med driftsupport, underhållsprojekt, nyinstallationer och förbättringsarbete.