Närbild på havre

Lediga tjänster

Vi på Semper söker efter fler engagerade medarbetare som kan bidra med kunskap, driv och nya idéer för att nå vår vision. Visionen är att bli Nordens ledande företag inom barnmat, glutenfritt och nutrition! 

Just nu söker vi:

Quality Engineer

Vill du jobba med att säkra mat för de allra minsta, samt personer med särskilda behov och göra detta till din livsuppgift, då ska du söka jobbet som Quality Engineer till Götene!

Just nu söker vi:

Customer Service Coordinator (sommarjobb)

Semper söker via Academic Work två studenter som vill komma in och stötta upp på avdelningen Customer Service. Du kommer bli en del av ett glatt och ambitiöst team på sex personer som sitter i ett gemensamt kontorsutrymme på Sempers huvudkontor i Sundbyberg. 

Just nu söker vi:

Produktutvecklare inom barnmat

Tänk att få arbeta med något så viktigt som mat, som gör skillnad på riktigt. Vi på Semper bryr oss om och vill skapa trygghet från första tuggan. Vill du vara med och bidra till den skillnaden? Nu söker vi en produktutvecklare vars uppgift är att utveckla och kvalitetssäkra barnmatsprodukter, främst gröt och välling.

Just nu söker vi:

Logistikkoordinator

Semper söker efter en ny Logistikkoordinator till Kundtjänstteamet i Sundbyberg. Välkommen med din ansökan!

Just nu söker vi:

E-commerce specialist

Vill du vara med på resan och stärka Sempers varumärken online, förbättra kundresan och driva den digitala försäljningen? Då kan det vara dig vi söker! Semper och Hero Group befinner sig i en spännande fas där e-handeln är ett växande och prioriterat område inom organisationen. Nu söker Semper en E-Commerce Specialist till en ny roll som kommer att bli en expertfunktion i det nordiska marknadsteamet som sitter i centrala Sundbyberg.

Just nu söker vi:

Semestervikarier till produktionen i Götene

Just nu söker vi semestervikarier till vår produktion i Götene, där all vår produktion av välling, gröt och modersmjölk sker. För att trivas hos oss och ha rätt förutsättningar i din roll är du en engagerad och ansvarsfull lagspelare med mycket energi, som behärskar det svenska språket både muntligt och skriftligt. Du är minst 18 år fyllda. Arbetslivserfarenhet inom livsmedel och/eller tillverkande produktion samt truckkort är meriterande.