Glutenfri frukost från Semper

Om Semper Glutenfritt

1991 lanserades våra första glutenfria produkter under varumärket Semper. Idag erbjuder vi ett brett utbud som kontinuerligt utvecklas och förfinas utifrån professionell expertis och erfarenhet – goda glutenfria produkter redo att möta morgondagens behov.

Ett tryggt och glutenfritt val sedan 1991

Med 30 års erfarenhet är vi trygga med att säga att vi har den kunskap och expertis som behövs för att producera högkvalitativa och glutenfria produkter. I produktionsanläggningen i Götene tillverkas våra glutenfria mixar och i vårt egna bageri i Korsnäs, Falun, bakas vårt knäckebröd. I sortimentet finns allt från traditionellt och krispigt knäckebröd i olika varianter till mjuka frallor, pasta, flingor och goda kakor. Målet är att vara en del av både vardag och fest och att erbjuda ett brett sortiment av glutenfria produkter med ett generöst urval av smaker.

Knäckebrödstillverkning i Korsnäs
Tillverkning av glutenfritt knäckebröd

Ett sortiment som ständigt utvecklas & anpassas

I nära samarbete med konsumenter och dietister provlagar vi nya recept och testar produkter i Sempers egna provbageri och kök. Här tar vi  fram nya produkter och mjölmixer som bidragit till det stora utbudet. Ett sortiment som ger våra konsumenter möjlighet till ett gott glutenfritt liv – varje dag!