SVENSK PRODUKTION I GÖTENE!

Läs mer om BabySemp
Header Baby - mother playing with baby

Produkter

Barns kroppar utvecklas mer under första året än någon annan tid i livet. Våra produkter är därför utvecklade utifrån det lilla barnets behov, i samarbete med läkare, forskare och näringsexperter för att säkerställa att vår mat är så komplett och näringsriktig som möjligt. 

Läs allt om Sempers produkter

Fyll på kunskapsbanken

Semper Nutrition

Föreläsningar – Kalendarium

Semper anordnar regelbundet föreläsningar och webinarium för dig som jobbar inom vården. Kolla in vårt nästa tillfälle i kalendariet! 

Mest lästa artiklar

Header Baby - feeding baby

Artikel

Om modersmjölksersättning

Världshälsoorganisationen (WHO) rekommenderar helamning de första 6 månaderna, och Semper stödjer dessa rekommendationer. Av olika skäl kan, eller vill inte alla kvinnor amma sina barn och då finns BabySemp. BabySemp är en komplett modersmjölksersättning (ibland används även ordet bröstmjölksersättning vilket är samma sak som modersmjölksersättning) att ge barnet som komplement till bröstmjölk, eller istället för bröstmjölk, under det första halvåret. Både bröstmjölk och modersmjölksersättning ger barnet vad det behöver näringsmässigt för optimal utveckling och tillväxt och är anpassade till vad barnets kropp kan ta hand om och omsätta.

HAR DU FRÅGOR? KONTAKTA OSS GÄRNA!

Våra dietister - Semper Nutrition

Välkommen med dina frågor!

Oavsett omständigheterna just nu, finns vi alltid här för dig och dina frågor. Vill du veta mer om det nya BabySemp-receptet, små barns nutrition eller få djupare information om någon av våra produkter? Ring eller maila.
Vi träffas även gärna digitalt, via Skype, Teams eller liknande. Kontakta oss >>