Glutenfri pasta i ny skrud
En god glutenfri pasta är alltid en uppskattad måltid och går att variera i det oändliga. Bjud på pasta full av smak och fri från gluten!
Ny design, samma goda smak
Håll utkik i glutenfria pastahyllan! Under hösten uppdateras designen på förpackningarna på alla våra olika pastasorter:
Den viktigaste ingrediensen: Italiensk pastatradition
Sempers glutenfria pasta kommer från Toscana, där Italien är som vackrast och där traditionen finns i varje gatsten. Pastan tillverkas med generationer av kunskap och massor av kärlek.
Vi anser liksom Italienarna, att god mat är en självklar del av livet!
Variera din pasta!
Skruvar, snäckor eller andra former? Vare sig vilken favorit du har, om du vill ha vegansk pasta, med eller utan ägg eller kanske ekologisk, kan du hitta något för dig. De flesta pastasorter innehåller dessutom fiber!
Nya pastarecept
I vår stora receptsamling hittar du flera nya och spännande recept på glutenfria pastarätter.
Så slipper du pasta som klibbar
Glutenfri pasta släpper ifrån sig mer stärkelse än vanlig pasta, därför kan du tänka på följande när du kokar din pasta:
- Ha rikligt med vatten, betydligt mer än när man kokar annan pasta.
- Vi rekommenderar 1 liter vatten till 100 g pasta.
- Se till att vattnet kokar ordentligt innan du lägger ner pastan i vattnet.
- Rör om mycket i början av koktiden.
Du kan vara lugn! All pasta från oss på Semper uppfyller EU:s krav för glutenfri tillverkning.