Glutenfria scones. bakade med glutenfri bakmix från Semper
Baka bröd

Glutenfria scones

Recensioner

(1043 röster)

(1043 röster)

Finns det något härligare än nybakade scones? Våra glutenfria scones är lätta att baka och att gilla! Allra godast är de ljumna med smör, eller med grädde och sylt. Perfekta till frukost eller till fikat!

  • Tillagningstid
    20 min
  • Portioner
    8 st
  • Svårighetsgrad
    Lätt
Spara receptet

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 250°C.

  2. Blanda alla torra ingredienser och finfördela smöret i blandningen.

  3. Tillsätt mjölk och arbeta snabbt ihop till en deg.

  4. Dela degen i 2 delar. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och platta ut till runda kakor. Nagga kakorna och skåra i 4 delar.

  5. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter.

Används i receptet
Semper Mix med fiber, glutenfri mjölmix från Semper

MIX MED FIBER

Semper Grov Mix, glutenfri och grov mjölmix

GROV MIX