Glutenfria tortillas
Recensioner
(56 röster)
(56 röster)
Nu är det dags för glutenfritt fredagsmys när det är som bäst. Att göra glutenfria tortillas är enklare än vad du kanske tror, vi lovar att du inte kommer att ångra dig!
Tillagningstid
30 minPortioner
12 stSvårighetsgrad
Lätt
Gör så här
Lös upp jäst i lite vatten.
Vispa ihop jäst, 6 dl vatten, mjöl och salt till en jämn smet. Låt jäsa i rumstemperatur i ca 25 minuter.
Späd med ca 1 dl vatten och blanda väl.
Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek tunna pannkakor.
Ät som tacos och fyll med din favoritfyllning!
Roligt och färgglatt tips!
Tillsätt ca 4 tsk paprikapulver i smeten för röd färg, 4 tsk gurkmeja för gul, eller 100 g förvälld och finhackad grönkål för gröna tortillas.