Glutenfritt zucchinibröd
Recensioner
(8 röster)
(8 röster)
Dags att baka glutenfritt bröd i långpanna – testa vårt glutenfria zucchinibröd. Passar perfekt till en god soppa eller till mellis, funkar minst lika bra som frukostbröd. Zucchinibröder är enkelt att baka och resultatet blir fantastiskt.
Tillagningstid
45 minuterPortioner
1Svårighetsgrad
Lätt
Gör så här
Sätt på ugnen på 175 °C.
Blanda ägg med vaniljsocker, honung och kokosolja.
Tillsätt zucchinin till äggblandningen och mixa i matberedare.
Blanda de torra ingredienserna i en skål.
Tillsätt den torra blandningen i matberedaren och mixa till en jämn smet.
Klipp ett bakplåtspapper som passar ugnsformen.
Låt kakan stå i ugnen i ca 50-60 min. Använd en potatissticka för att se när kakan är klar.
Tips! Lägg smeten i formar och gör zucchinimuffins. Passar perfekt med en enkel frosting gjord på cream cheese.