Glutenfritt zucchinibröd
Baka bröd

Glutenfritt zucchinibröd

Recensioner

(8 röster)

(8 röster)

Dags att baka glutenfritt bröd i långpanna – testa vårt glutenfria zucchinibröd. Passar perfekt till en god soppa eller till mellis, funkar minst lika bra som frukostbröd. Zucchinibröder är enkelt att baka och resultatet blir fantastiskt.

  • Tillagningstid
    45 min
  • Portioner
    1
  • Svårighetsgrad
    Mellan
Spara receptet

Gör så här

  1. Sätt på ugnen på 175 °C.

  2. Blanda ägg med vaniljsocker, honung och kokosolja.

  3. Tillsätt zucchinin till äggblandningen och mixa i matberedare.

  4. Blanda de torra ingredienserna i en skål.

  5. Tillsätt den torra blandningen i matberedaren och mixa till en jämn smet.

  6. Klipp ett bakplåtspapper som passar ugnsformen.

  7. Låt kakan stå i ugnen i ca 50-60 min. Använd en potatissticka för att se när kakan är klar.

  8. Tips!

  9. Lägg smeten i formar och gör zucchinimuffins. Passar perfekt med en enkel frosting gjord på cream cheese.

Används i receptet