Glutenfri svamppasta toppad med parmesan
Enkla maträtter

Glutenfri svamppasta

Recensioner

(10 röster)

(10 röster)

En mustig svamppasta tackar väl ingen nej till? Är det inte säsong för svamp går det lika bra med fryst eller torkad. Denna pastarätt får det att vattnas i munnen och funkar vardag som fest. Lättlagat och försvinnade gott!

  • Tillagningstid
    20 min
  • Portioner
    4
  • Svårighetsgrad
    Lätt
Spara receptet

Gör så här

  1. Koka pasta enligt anvisningarna på förpackningen.

  2. Fräs svamp och vitlök i smör i ett par minuter. Tillsätt spenat och fräs i någon minut.

  3. Tillsätt grädde och koka upp. Tillsätt pasta och Parmesan. Smaka av med salt och svartpeppar.

    Laktosfri? Använd bara laktosfria alternativ.

Används i receptet
Semper Fusilli, en glutenfri klassisk fusilli

FUSILLI