Glutenfri gnocchi ai Funghi med Sempers pasta
Enkla maträtter

Glutenfri Gnocchi ai Funghi

Recensioner

(1 röster)

(1 röster)

Njut av en god glutenfri Gnocchi ai Funghi med stekt karamelliserad svamp, färsk salvia och rosmarin. Toppa med hyvlad parmesan för en riktig smaksensation!

  • Tillagningstid
    30 minuter
  • Portioner
    4
  • Svårighetsgrad
    Lätt
Spara receptet

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

  2. Hacka och stek svampen i smör och socker tills den blivit karamelliserad.

  3. Lägg sedan i salviablad och hackad rosmarin, stek därefter snabbt.

  4. Toppa pastan med den stekta svampblandningen, nymald svartpeppar och hyvlad parmesan.

    Vegan? Ersätt smör och ost med veganska alternativ.

Används i receptet
Gnocchi från Semper Glutenfritt

GNOCCHI