Matig och glutenfri macka med lax & västerbottenost
Enkla maträtter

Glutenfri macka med lax och Västerbottenost

Recensioner

(10 röster)

(10 röster)

Den här glutenfria mackan är en riktig vinnare. Den innehåller allt som är gott – lax, västerbottenost, fänkål, citron, färskost, med mera.

  • Tillagningstid
    20 min
  • Portioner
    4 st
  • Svårighetsgrad
    Lätt
Spara receptet

Gör så här

  1. Skär fänkål tunt, gärna med en mandolin.

  2. Blanda fänkål, dill, citronsaft, citronskal och olivolja i bunken med fänkål. Smaka av med salt och peppar.

  3. Stek brödskivorna i smör så att de får fin yta.

  4. Bre färskost på tre av brödskivorna. Toppa skivorna med Västerbottenost, lax och fänkålsröran. Montera ihop mackan.

Används i receptet
Semper Grova, ett glutenfritt och grovt bröd

GROVA