Glutenfria grova XL mackan
Enkla maträtter

Glutenfri macka med lax och västerbottenost

Recensioner

(10 röster)

(10 röster)

Den här glutenfria mackan är en riktig vinnare. Den innehåller allt som är gott – lax, västerbottenost, fänkål, citron, färskost, med mera.

  • Tillagningstid
    20 min
  • Portioner
    4 st
  • Svårighetsgrad
    Lätt
Spara receptet

Gör så här

  1. Skär fänkål tunt, gärna med en mandolin.

  2. Blanda fänkål, dill, citronsaft, citronskal och olivolja i bunken med fänkål. Smaka av med salt och peppar.

  3. Stek brödskivorna i smör så att de får fin yta.

  4. Bred färskost på tre av brödskivorna, toppa varje skiva med Västerbottensost, lax och fänkålsröran. Montera ihop mackan.

Används i receptet
Semper Grova, ett glutenfritt och grovt bröd

GROVA