Glutenfri pasta med italienska köttbullar i tomatsås
Recensioner
(0 röster)
(0 röster)
Prova vårt recept på Tagliatelle con Polpette al Pomodoro! Smakrik och glutenfri pasta med italienska köttbullar i mustig tomatsås. Toppa med riven parmesan och färsk timjan för en extra ljuvlig smakupplevelse.
Tillagningstid
45 minuterPortioner
4Svårighetsgrad
Lätt
Gör så här
Tomatsås: Hacka lök och vitlök och stek i olivolja tills löken mjuknat. Tillsätt resten av ingredienserna till tomatsåsen och låt sjuda i 15 min.
Italienska köttbullar: Lägg blandfärsen i en bunke och tillsätt alla ingredienser till köttbullarna och blanda. Låt svälla några minuter och forma sedan till små bollar. Bryn/stek köttbullarna snabbt och lägg dem i tomatsåsen. Låt koka tills köttbullarna är genomkokta.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Vänd ner såsen med köttbullarna i pastan och toppa med färsk timjan och parmesan.
Tips! Byt ut blandfärsen mot mixad mandel och smakrik ost för ett vegetariskt alternativ.