Glutenfri tagliatelle med tomatsås & köttbullar
Enkla maträtter

Glutenfri pasta med italienska köttbullar i tomatsås

Recensioner

(0 röster)

(0 röster)

Prova vårt recept på Tagliatelle con Polpette al Pomodoro! Smakrik och glutenfri pasta med italienska köttbullar i mustig tomatsås. Toppa med riven parmesan och färsk timjan för en extra ljuvlig smakupplevelse.

  • Tillagningstid
    45 minuter
  • Portioner
    4
  • Svårighetsgrad
    Lätt
Spara receptet

Gör så här

  1. Tomatsås: Hacka lök och vitlök och stek i olivolja tills löken mjuknat. Tillsätt resten av ingredienserna till tomatsåsen och låt sjuda i 15 min.

  2. Italienska köttbullar: Lägg blandfärsen i en bunke och tillsätt alla ingredienser till köttbullarna och blanda. Låt svälla några minuter och forma sedan till små bollar. Bryn/stek köttbullarna snabbt och lägg dem i tomatsåsen. Låt koka tills köttbullarna är genomkokta.

  3. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

  4. Vänd ner såsen med köttbullarna i pastan och toppa med färsk timjan och parmesan.

    Tips! Byt ut blandfärsen mot mixad mandel och smakrik ost för ett vegetariskt alternativ.

Används i receptet
Pasta Tagiatelle, glutenfri och ekologisk pasta

TAGLIATELLE