Glutenfri pasta med mozzarella & ugnsbakade tomater
Enkla maträtter

Glutenfri pasta med mozzarella och ugnsbakade tomater

Recensioner

(0 röster)

(0 röster)

Njut av en god, glutenfri pasta med mozzarella, ugnsbakade tomater och hemmagjord pesto. I receptet använder vi Fusilli med Havre vilket ger en matig pasta med mycket fiber. Perfekt när du är sugen på en enkel och smakrik pastarätt!

  • Tillagningstid
    30 min
  • Portioner
    4
  • Svårighetsgrad
    Lätt
Spara receptet

Gör så här

  1. Mixa ihop basilika, pinjenötter, parmesanost och olivolja till en slät pesto. Peppra och salta efter behag.

  2. Baka tomaterna i ugnen på 200°c i ca 15 min.

  3. Torrosta pumpafrön i en stekpanna på medelhög värme i några minuter tills de fått färg.

  4. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Använd rikligt med vatten och lägg inte ner pastan förrän vattnet kokar.

  5. Servera pastan med mozzarella, ugnsbakade tomater och pesto.

  6. Toppa med lite pumpafrön, flingsalt och svartpeppar.

Används i receptet
Fusilli med havre från Semper Glutenfritt

FUSILLI MED HAVRE