Glutenfri pasta med mozzarella och ugnsbakade tomater
Recensioner
(0 röster)
(0 röster)
Njut av en god, glutenfri pasta med mozzarella, ugnsbakade tomater och hemmagjord pesto. I receptet använder vi Fusilli med Havre vilket ger en matig pasta med mycket fiber. Perfekt när du är sugen på en enkel och smakrik pastarätt!
Tillagningstid
30 minPortioner
4Svårighetsgrad
Lätt
Gör så här
Mixa ihop basilika, pinjenötter, parmesanost och olivolja till en slät pesto. Peppra och salta efter behag.
Baka tomaterna i ugnen på 200°c i ca 15 min.
Torrosta pumpafrön i en stekpanna på medelhög värme i några minuter tills de fått färg.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Använd rikligt med vatten och lägg inte ner pastan förrän vattnet kokar.
Servera pastan med mozzarella, ugnsbakade tomater och pesto.
Toppa med lite pumpafrön, flingsalt och svartpeppar.