Glutenfri pastasallad med Sempers Penne Tricolore
Enkla maträtter

Glutenfri pastasallad

Recensioner

(4 röster)

(4 röster)

En perfekt pastasallad en varm sommardag eller som picknick. Genom att använda salciccia är kryddningen nästan redan klar från början, en fiffig genväg till en färgstark och smakrik middag.

  • Tillagningstid
    45 min
  • Portioner
    4
  • Svårighetsgrad
    Lätt
Spara receptet

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°C.

  2. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

  3. Rosta paprikorna hela i ugnen, ca 15 minuter, tills de är mjuka. Låt svalna i ca 10 minuter. Skala paprikorna och ta bort kärnhuset.

  4. Fräs korvköttet med vitlök i olivolja. Strimla och tillsätt paprikorna och salvia.

  5. Tillsätt pastan och blanda. Smaka av med salt och peppar.

Används i receptet
Penne Tricolore, glutenfri och trefärgad pasta

PENNE TRICOLORE