Glutenfria skagenfyllda minibaguetter
Enkla maträtter

Glutenfri skagenbaguette

Recensioner

(4 röster)

(4 röster)

Gillar du räkröra? Då ska du testa den här skagenbaguetten! En vinnare oavsett dag och tid. Vårt recept är givetvis glutenfritt och mycket bjudvänligt.

  • Tillagningstid
    20 min
  • Portioner
    6 st
  • Svårighetsgrad
    Mellan
Spara receptet

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°C.

  2. Skala och hacka räkorna.

  3. Blanda räkorna med dill, majonnäs och crème fraiche. Smaksätt med salt, peppar, pressad citron och rödlök. Låt röran stå kallt en stund.

  4. Grädda baguetterna i ugn enligt anvisningen på paketet och dela dem sedan på längden. Låt baguetterna svalna något innan de fylls med med skagenröran.

  5. Toppa med gräslök och njut!