Glutenfri grön lasagne
Enkla maträtter

Glutenfri veg lasagne

Recensioner

(2 röster)

(2 röster)

I det här receptet kan du välja om du vill göra egen pastadeg eller laga med färdiga plattor. Oavsett så är detta en fantastisk vegetarisk lasagne. Perfekt grönt alternativ!

  • Tillagningstid
    30 min
  • Portioner
    4
  • Svårighetsgrad
    Lätt
Spara receptet

Gör så här

  1. Blanda olja, vatten och salt. Rör ner mixen och arbeta ihop till en deg. 

  2. Dela degen i fyra bitar och kavla ut till en storlek som passar den form som skall användas. 

  3. Fräs grönsakerna i oljan. Tillsätt buljong, tomater, salt och kryddor. Koka under lock ca 10 minuter. Smaka av. 

  4. Smörj en eldfast form med olja. Lägg en pastaplatta i botten och varva med grönsaksröra och plattor. Avsluta med grönsaker och strö över riven ost. Grädda i 200 grader i ca 30 minuter.

    Tips!
    Spara tid – ni vet väl att vi även gör färdiga och glutenfria lasagneplattor, som går precis lika bra att göra lasagnen på?

Används i receptet