Glutenfri veg lasagne
Recensioner
(2 röster)
(2 röster)
I det här receptet gör vi egen glutenfri pastadeg. Degen kavlas till lasagneplattor och varvas med en härligt mustig grönsaksröra. Resultatet är en smakrik vegetarisk lasagne! Servera gärna med en god sallad.
Tillagningstid
30 minPortioner
4Svårighetsgrad
Lätt
Gör så här
Blanda olja, vatten och salt. Rör ner mixen och arbeta ihop till en deg.
Dela degen i fyra bitar och kavla ut till en storlek som passar den form som skall användas.
Fräs grönsakerna i oljan. Tillsätt buljong, tomater, salt och kryddor. Koka under lock cirka 10 minuter. Smaka av.
Smörj en eldfast form med olja. Lägg en pastaplatta i botten och varva med grönsaksröra och plattor. Avsluta med grönsaker och strö över riven ost. Grädda i 200 grader i cirka 30 minuter.