Glutenfri vegetarisk lasagne
Recensioner
(50 röster)
(50 röster)
En riktigt mumsig vegetarisk lasagne som är både grön och skön. Testa att laga vår glutenfria vegetariska lasagne redan ikväll. Vi byter ut färsen mot våra favoritgrönsaker, resultatet - en matig lasagne.
Tillagningstid
45 minPortioner
4Svårighetsgrad
Lätt
Gör så här
Sätt ugnen på 200°C.
Fräs grönsakerna och löken i olja. Tillsätt buljong, tomater, salt och kryddor. Koka under lock, ca 10 minuter, till en grönsaksröra. Smaka av med salt och peppar.
Smörj en ugnsfast form med olja. Lägg ett lager lasagneplattor i botten och varva sedan med grönsaksröra och plattor. Avsluta med grönsaker och strö över riven ost.
Grädda i ugn, ca 30 minuter.
Tips! Vill du göra egna glutenfria lasagneplattor? Här hittar du receptet!