Glutenfri beetburger
Enkla maträtter

Glutenfria rödbetsbiffar

Recensioner

(2 röster)

(2 röster)

Har du inte testat att göra rödbetsbiffar ännu, så är det hög tid! Vi lägger våra i hamburgerbröd, men de går lika bra att äta till en fräsch sallad.

  • Tillagningstid
    30 min
  • Portioner
    6
  • Svårighetsgrad
    Mellan
Spara receptet

Gör så här

  1. Börja med att riva eller mixa rödbetorna i en matberedare.

  2. Tillsätt de andra ingredienserna och mixa tills allt blandats ordentligt. Tillsätt lite vatten om det känns för torrt.

  3. Låt ligga och dra en stund innan stekning.

  4. Under tiden gör dressingen till burgarna. Häll alla ingredienser i en bunke och mixa med en stavmixer till en grön dressing. Smaka av med salt och peppar. Ställ åt sidan.

  5. Forma till burgare, ca 6 st.

  6. Stek på mellanvärme i ca 4 min på varje sida.

  7. Grilla på brödhalvorna och lägg sen ut på underdelen, toppas med sallad, groddar och tomatskivor. Toppa med lite dressing och sist på med brödet!

Används i receptet
Semper Trio, glutenfritt och mjukt bröd från Semper

TRIO

Semper Pofiber, glutenfritt bakhjälpmedel

POFIBER