Glutenfria rödbetsbiffar
Recensioner
(2 röster)
(2 röster)
Har du inte testat att göra rödbetsbiffar ännu, så är det hög tid! Vi lägger våra i hamburgerbröd, men de går lika bra att äta till en fräsch sallad.
Tillagningstid
30 minPortioner
6Svårighetsgrad
Mellan
Gör så här
Börja med att riva eller mixa rödbetorna i en matberedare.
Tillsätt de andra ingredienserna och mixa tills allt blandats ordentligt. Tillsätt lite vatten om det känns för torrt.
Låt ligga och dra en stund innan stekning.
Under tiden gör dressingen till burgarna. Häll alla ingredienser i en bunke och mixa med en stavmixer till en grön dressing. Smaka av med salt och peppar. Ställ åt sidan.
Forma till burgare, ca 6 st.
Stek på mellanvärme i ca 4 min på varje sida.
Grilla på brödhalvorna och lägg sen ut på underdelen, toppas med sallad, groddar och tomatskivor. Toppa med lite dressing och sist på med brödet!