Semper Glutenfri Gnoochi grönkålspesto
Enkla maträtter

Gnocchi med grönkålspesto

Recensioner

(8 röster)

(8 röster)

Läckert recept på glutenfri gnocchi med grönskålspesto och körsbärstomater. Enkelt, gott och glutenfritt!

  • Tillagningstid
    30 min
  • Portioner
    4
  • Svårighetsgrad
    Lätt
Spara receptet

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningar, använd rikligt med vatten, minst 1 liter per 100 gram pasta.

  2. Häll av vattnet och låt svalna lite.

  3. Mixa under tiden ihop grönkål med vitlök, hasselnötter, parmesan och olivolja.

  4. Hetta upp en panna med lite olja och fräs Gnocchi på medelhög värme så de får lite färg, ca 3-4 minuter.

  5. Tillsätt körsbärstomater i slutet.

  6. Blanda grönkålspeston med Semper Gnocchi och tomaterna.

  7. Tillsätt ruccola. Vänd och smaka av med salt och peppar.

Används i receptet
Gnocchi, en glutenfri pasta från Semper Glutenfritt

GNOCCHI