Korv med bröd med fyra sorters topping
Enkla maträtter

Korvtopping på fyra sätt

Recensioner

(0 röster)

(0 röster)

Korv med bröd är också middag! Speciellt när du gör ett gott tillbehör att toppa den med. Vi bjuder på fyra enkla recept på goda toppingar att matcha din favoritkorv med, oavsett om den är mild, stark eller vego. Att servera korven i våra goda glutenfria korvbröd, Hot Dog Buns, är ett självklart val!

  • Tillagningstid
    10-20 min per recept
  • Portioner
    4
  • Svårighetsgrad
    Lätt
Spara receptet

Guacamole

  1. Finhacka jalapeño och silverlök. Lägg i en skål. Pressa över lime och blanda.

  2. Mortla avokadon till en slät konsistens och blanda ihop med lökröran. Grovhacka korianderblad och blanda ner.

  3. Ringla över olivolja och smula över flingsalt efter smak. Blanda om och servera direkt.

Mangosalsa

  1. Hacka mangon lite chunky. Finhacka den röda chilin. Grovhacka koriander eller myntablad.

  2. Blanda allt i en skål. Pressa över lime och smaka av med flingsalt.

  3. Låt gärna stå en stund och marinera med limen, speciellt om mangon är lite hårdare.

Syrad rödkål

  1. Skiva rödkålen tunt, gärna med mandolin. Hacka den sedan grovt.

  2. Lägg rödkålen i en skål och strö över salt, pressa över lime och häll på vinäger.

  3. Massera in saltet, limen och vinägern i rödkålen i cirka 5 minuter tills kålen börjar mjukna.

Räksallad

  1. Hacka räkorna grovt.

  2. Finstrimla fänkålen, gärna med mandolin. Finhacka gräslöken.

  3. Blanda alla ingredienser i en skål, pressa över citronsaft.

  4. Smaka av med salt och peppar och strö lite extra gräslök på toppen. Servera gärna med nykokt eller råstekt sparris i stället för korv i brödet.

Används i receptet
Hot Dog Buns från Semper Glutenfritt

HOT DOG BUNS