Glutenfri chokladmousse
Recensioner
(9 röster)
(9 röster)
Att avsluta en trevlig middag med en god dessert är underbart. Prova vårt recept på glutenfri chokladmousse, perfekt för chokladälskaren!
Tillagningstid
20 minuterPortioner
4Svårighetsgrad
Lätt
Gör så här
I en matberedare mixa avokado, bananer, kakao. Tillsätt dadlar och kakao. Mixa någon minut till en jämn och krämig smet.
Öppna burken med kokosgrädde. Skrapa det tjocka, yttersta lagret kokosgrädde med en sked och lägg i en bunke.
Tillsätt honung och vaniljpulver. Vispa kokosgrädden till önskad konsistens (ca 3 minuter).
I ett serveringsglas: smula en kaka i botten av glaset. Fördela sedan ett lager med körsbär, chokladmousse, kaksmulor och kokosgrädde.
Toppa med hackad choklad, kaksmulor och färska körsbär.