Glutenfri frozen yoghurt
Fest

Glutenfri frozen yoghurt

Recensioner

(5 röster)

(5 röster)

Det enda du behöver är några glasspinnar, glassformar och fantasi. Resultatet: ett kalasgott mellis eller efterrätt. Very berry good!

  • Tillagningstid
    6 timmar 30 min
  • Portioner
    10 st
  • Svårighetsgrad
    Mellan
Spara receptet

Gör så här

  1. Koka ner hallon och blåbär i en kastrull. Tillsätt 4-5 msk socker för sötare smak.

  2. Blanda yoghurt, havremjölk och honung i en skål.

  3. Häll 1-2 msk av yoghurtblandningen i varje glassform. Varva med 1 msk granola, 1 msk bärsylt och lägg lager på lager tills formen är full.

  4. Slå formen lätt emot köksbänken för att få bort eventuella luftbubblor.

  5. Stick in glasspinnar i formarna och låt stelna i frysen i minst 6 timmar.

  6. Ta fram ur frysen, lossa glassen från formarna och njut!

Används i receptet
KICK! Raspberry, glutenfri granola med hallon

KICK! RASPBERRY