Glutenfri glasstårta med hallontopping och kaksmulor
Fest

Glutenfri glassbomb

Recensioner

(4 röster)

(4 röster)

Alla festligare tillfällen förtjänar en glutenfri glassbomb! Till detta recept behövs endast 4 ingredienser. En klassiker med en god överraskning i botten.

  • Tillagningstid
    1 timme
  • Portioner
    8
  • Svårighetsgrad
    Lätt
Spara receptet

Gör så här

  1. Täck insidan på en plastskål (som rymmer ca 2 liter) med plastfolie. Vik plastfolien över kanterna.

  2. Fyll skålen med vaniljglass men lämna en grop i mitten av skålen, stor nog att placera en mindre skål i.

  3. Placera en mindre skål i gropen och forma en jämn form. Ta bort den mindre skålen och ställ den stora plastskålen med glass i frysen i ca 30 min.

  4. Ta ut glasskålen ur frysen. Fyll gropen med hallonsorbet.

  5. Toppa med kaksmulor och ställ i frysen tills den är genomfrusen.

  6. Stjälp upp glassbomben på ett fat och garnera med bär och kakor.

Används i receptet
Triple Chocolate Cookies - Semper Glutenfritt

TRIPLE CHOCOLATE COOKIES