Glutenfri knäckebrödspizza med två olika toppings
Recensioner
(40 röster)
(40 röster)
Det svenskaste vi har möter det mest italienska och ljuva smaker uppstår. Här har vi en riktig räddare, vardag som fest. Vår glutenfria knäckebrödspizza går fort att göra, här har vi två varianter, grekisk eller italiensk.
Tillagningstid
20 minPortioner
2 stSvårighetsgrad
Lätt
Gör så här
Sätt ugnen på 200°C.
Bred ett tunt lager med tomatpuré över knäckebröden.
Lägg på valfri topping. Ringla över olivolja.
Placera knäckepizzorna på en plåt med bakplåtspapper och grädda i ugnen, ca 10 minuter.
Ta ut pizzabitarna, toppa med bladgrönt och servera omgående.
Tips! Strö gärna över rostade nötter och färska örter.
Inspirationen till knäckepizzan har vi fått från Leksands Knäckebröd.