Glutenfria broccolibollar
Fest

Glutenfria broccolibollar

Recensioner

(9 röster)

(9 röster)

Dags att göra broccolibollar – enkla att laga och roliga att äta. Vi serverar dem varma tillsammans med en dippsås. Måste testas!

  • Tillagningstid
    30 min
  • Portioner
    ca 15 st
  • Svårighetsgrad
    Mellan
Spara receptet

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200° C.

  2. Koka broccolin lätt i ca 1 min, och låt den sedan kylas av i kallt vatten.

  3. Lägg broccolin i ett durkslag och låt allt vatten rinna av.

  4. Mixa följande ingredienser i en matberedare: broccoli, ägg, ost, pofiber och persilja. Tillsätt salt och peppar efter smak.

  5. Ta en matsked av broccolismeten och forma till en pinne eller rund boll. Fördela stängerna på en plåt med bakplåtspapper.

  6. Grädda i ugnen i ca 15 min. Vänd på broccolistängerna och grädda i ca 10 min till.

  7. Servera varma med en god dipp.

Används i receptet
Semper Pofiber, glutenfritt bakhjälpmedel

POFIBER