Glutenfria chiaknäckebollar på ett fat
Fest

Glutenfria chiaknäckebollar

Recensioner

(4 röster)

(4 röster)

Dessa Chiabollar innehåller allt som är gott. Salt, sött och krispigt med choklad, vad mer kan en begära? Därför blir dem de perfekta att ha hemma, passar utmärkt till fikat eller kalaset eller när du bara blir lite sötsugen. Att dom dessutom går snabbt att göra är ett stort plus.

  • Tillagningstid
    30 min
  • Portioner
    20 st (små)
  • Svårighetsgrad
    Mellan
Spara receptet

Gör så här

  1. Mixa knäckebröd, dadlar, kokosolja, jordnötssmör, kakao och cashewnötter i en matberedare till en fin deg, det gör inget om det är lite större bitar av någon ingrediens.

  2. Smält mörk choklad, rulla 20 stycken bollar som sedan rullas i smält choklad och krossat knäckebröd.

  3. Förvara i kyl men ät dem rumstempererade.

Används i receptet