Glutenfria dessertsnittar med vanilj, hallon & lakrits
Fest

Glutenfria dessertsnittar med kola, vanilj och lakrits

Recensioner

(4 röster)

(4 röster)

Glutenfria dessertsnittar som passar lika bra till julfikat som till avslut på en somrig middagsbjudning. God blandning av kola, vanilj och lakrits.

  • Tillagningstid
    15 min
  • Portioner
    24 st
  • Svårighetsgrad
    Lätt
Spara receptet

Gör så här

  1. Blanda vaniljsås och färskost till en fast smet.

  2. Tillsätt lakritspulver.

  3. Fördela drygt en matsked med smet på varje kaka.

  4. Toppa varje kaka med ett hallon och lite lakritspulver.

    Tips! Vit choklad passar jättebra till dessa smaker. Ringla lite smält choklad på varje ”bakelse” och ge dem ett nytt intryck.

Används i receptet
Semper Kolakakor, glutenfria och veganska småkakor

KOLAKAKOR