En skål med rödbetshummus och runt ligger det bitar av glutenfritt spisknäcke med surdeg
Fest

Glutenfria knäckesnittar med rödbetshummus

Recensioner

(3 röster)

(3 röster)

En vegetarisk snitt som lämpar sig som tilltugg. Rödbetorna ger hummusen en god smak och dessutom en vacker rosaröd färg. Tillsammans med fetaosten blir detta en väldigt trevlig smakupplevelse. En riktig färgklick på snittbrickan eller på buffébordet.

  • Tillagningstid
    10 min
  • Portioner
    FYLL I
  • Svårighetsgrad
    Mellan
Spara receptet

Gör så här

  1. Skär rödbetorna i bitar.

  2. Skala vitlöken och mixa rödbetorna, vitlöken och kikärtorna.

  3. Droppa i oljan och smaka av med salt och peppar.

  4. Servera rödbetshummusen på

  5. Spisknäcke med surdeg

  6. med fetaost, china roségroddar eller rödbetsgroddar och svarvad polkabeta.

Används i receptet