Glutenfria snittar i två varianter
Recensioner
(3 röster)
(3 röster)
Festliga, glutenfria snittar i två varianter! Antingen krämig skagentoast toppad med löjrom och dill eller kantarelltoast med parmesan och timjan. Båda är favoriter på festen!
Tillagningstid
20 minPortioner
4-6Svårighetsgrad
Lätt
Skagentoast med löjrom
Skala räkorna, ta undan några till garnering och hacka resten grovt.
Lägg räkorna i en bunke och blanda med majonnäs och crème fraiche.
Hacka dillen fint, men spara lite till dekoration. Riv lite citronskal och pressa ur 1 tsk saft. Tillsätt dill, citron och smaksätt med salt och peppar.
Klicka ut skagenröran på smörstekt Toasty Fiber, skuren i mindre tilltuggsbitar.
Toppas med löjrom, dill och svartpeppar.
Kantarelltoast med parmesan & timjan
Stek svampen i en torr stekpanna tills all vätska försvunnit!
Tillsätt sedan smör och olivolja och stek tills de får en fin gyllene färg. Salta och peppra.
Fördela svampen på smörstekt Toasty Fiber, skuren i mindre tilltuggsbitar.
Toppa med parmesan och färsk timjan.