Ett högt glas med chokladmousse som är gjord på avokado
Fest

Snabb glutenfri chokladmousse på avokado

Recensioner

(2 röster)

(2 röster)

Nu kan du sluta leta efter den perfekta glutenfria efterrätten, för här den. En mjuk och len chokladmousse, som skapar ha begär och garanterat kommer imponera på dina gäster då den upplevs som både lyxig och nyttig, vilket den också är. Enkel att förbereda innan men går lika bra att röra ihop precis innan servering. Räkna med att gästerna kommer att be dig om receptet på denna chokladmousse med avokado!

  • Tillagningstid
    15 min
  • Portioner
    2 st
  • Svårighetsgrad
    Mellan
Spara receptet

Gör så här

  1. Dela och kärna ur avokadon.

  2. Mixa avokado, honung och kokosolja till en slät massa.

  3. Tillsätt vaniljpulver och kakao. Blanda ordentligt.

  4. Servera moussen i små glas och toppa med Müsliknäcke, kokoschips och granatäpplekärnor.

  5. Tips! Ersätt honungen med en halv banan för att få en vegansk mousse

Används i receptet