Glutenfri kladdkaka med nötter, dekorerad med jordgubbar
Fika

Glutenfri kladdkaka med nötter

Recensioner

(9 röster)

(9 röster)

Kladdkaka i all ära, men vill ni bjuda på något annorlunda och supergott så är vår glutenfria kladdkaka med nötter en riktig vinnare. Testa själv!

  • Tillagningstid
    50 min
  • Portioner
    10-12 bitar
  • Svårighetsgrad
    Lätt
Spara receptet

Gör så här

  1. Hacka nötterna, lägg åt sidan.

  2. Rör fett och socker poröst i en bunke.

  3. Arbeta in en äggula i taget.

  4. Smält chokladen och vänd ner i smeten.

  5. Blanda ner nötter, kaffe, choklad och mix.

  6. Vispa äggvitorna hårt och vänd ner dem.

  7. Sätt ugnen på 200°C

  8. Häll smeten i en smord och mixmjölad form, 24 cm i diameter.

  9. Grädda i ca 30 minuter. Servera gärna med vispad grädde!