Glutenfria brownies
Recensioner
(238 röster)
(238 röster)
Livet är för kort för att inte äta kladdiga brownies! Söt, seg och mjuk sammanfattar denna brownie som ursprungligen kommer från USA, vi väljer att se den som kladdkakans släkting. Prova att göra våra glutenfria brownies i långpanna – vi lovar att det inte blir sista gången.
Tillagningstid
1 timmePortioner
1 långpannaSvårighetsgrad
Lätt
Gör så här
Sätt ugnen på 165°C och klä en stor långpanna eller form med bakplåtspapper.
Finhacka den mörka chokladen.
Smält smör i en kastrull. Tillsätt försiktigt chokladen och blanda väl.
Blanda ägg, socker och vaniljsocker i en bunke.
Tillsätt smör- och chokladblandningen och tillsätt mixen och blanda väl.
Häll smeten i formen.
Baka i nedre delen av ugnen i ca 30-40 min.
Tips! Den kortare tiden om du önskar en lösare brownie.
Låt kakan svalna och skär upp i lagom stora bitar.