Glutenfria chia coconut cookies
Fika

Glutenfria chia coconut cookies

Recensioner

(13 röster)

(13 röster)

Busa till det med kakor till frukost eller mellanmål, sötade med banan och boostade med chia.

  • Tillagningstid
    30 min
  • Portioner
    10 st
  • Svårighetsgrad
    Mellan
Spara receptet

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°C och förbered en plåt med bakplåtspapper.

  2. Mixa havregryn och kokosflingor, tills de är lite lätt grovmalda.

  3. Rör sedan ner banan, chiafrön, kanel och salt.

  4. Fördela degen i 10 klickar på bakplåtspappret. Tryck sedan tummen i mitten av varje kaka. Fyll varje ”hål” med en rågad tesked hallonsylt.

  5. Grädda kakorna i ugnen, ca 10 minuter. Låt svalna.

Används i receptet
Semper Havregryn, glutenfria havregryn på ren havre

HAVREGRYN