Glutenfria cake pops med topping
Jul

Glutenfria pepparkaks-cake pops

Recensioner

(7 röster)

(7 röster)

Vackra pepparkaks-cake pops som du kan variera i all oändlighet, beroende på vad du gillar och har hemma. Perfekta till glöggminglet!

  • Tillagningstid
    1 timme
  • Portioner
    15 st
  • Svårighetsgrad
    Mellan
Spara receptet

Gör så här

  1. Mixa pepparkakorna i en matberedare till smulor. Tillsätt färskost och mixa till en jämn smet.

  2. Forma till 15 st bollar.

  3. Sätt en pinne i varje boll och ställ klubborna i frysen, ca 40 minuter.

  4. Smält chokladen och förbered ett glas fyllt med socker att ställa dina färdiga cakepops i när de ska stelna.

  5. Doppa bollarna i den smälta chokladen och toppa med smulade kakor.

  6. Ställ klubborna i det sockerfyllda glaset och låt svalna i kylskåp.

  7. Ta fram klubborna en stund innan servering.