Glutenfria pepparkaks-cake pops
Recensioner
(7 röster)
(7 röster)
Vackra pepparkaks-cake pops som du kan variera i all oändlighet, beroende på vad du gillar och har hemma. Perfekta till glöggminglet!
Tillagningstid
1 timmePortioner
15 stSvårighetsgrad
Mellan
Gör så här
Mixa pepparkakorna i en matberedare till smulor. Tillsätt färskost och mixa till en jämn smet.
Forma till 15 st bollar.
Sätt en pinne i varje boll och ställ klubborna i frysen, ca 40 minuter.
Smält chokladen och förbered ett glas fyllt med socker att ställa dina färdiga cakepops i när de ska stelna.
Doppa bollarna i den smälta chokladen och toppa med smulade kakor.
Ställ klubborna i det sockerfyllda glaset och låt svalna i kylskåp.
Ta fram klubborna en stund innan servering.