Receptfilm - Regnbågsglass av fruktpuré
Snyggaste isglassen gör du av fruktpuré och färska blåbär.
Ingredienser 6 st.:
- 1 grön kiwi
- 1 burk Kiwi & päronpuré
- 1 burk Mangopuré
- 1 burk Morotspuré
- 1 burk Hallon 100% frukt 1 burk Blåbär & äpplepuré
- en handfull färska blåbär
Gör såhär:
- Skala kiwin och dela den i skivor. Lägg en skiva i varje glassform och mosa sönder med hjälp av ett träskaft eller liknande.
- Varva sedan de olika frukt och grönsakspuréerna i glassformar, ca 1 msk puré av varje sort i varje form.
- Lägg ner några färska blåbär och ställ ner pinnar av trä.
- Ställ in i frysen i minst 5 timmar.
- Ta ut formarna och spola dem lite kort under varmt vatten.
- Lossa glasspinnarna och njut.