Recept - Ekologisk lasagne med lax och broccoli 12 mån
Recensioner
(2 röster)
(2 röster)
Med detta recept på ekologisk lasagne med lax och broccoli gör du på nolltid din egen fisklasagne. Snabblagat, gott och helt ekologiskt! Receptet passar barn från 1 år.
Tillagningstid
30 minPortioner
4-5Svårighetsgrad
Lätt
Gör så här
Skala rotsellerin och löken och hacka i små tärningar.
Hacka broccolin och lägg i en gryta tillsammans med rotsellerin och löken. Koka råvarorna tills de är mjuka (vattnet ska precis täcka rotfrukterna/grönsakerna).
Under tiden kokar du pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Blanda ut mjölet/majsstärkelsen med mjölken i en seprat skål. Rör ner redningen i grytan. Tillsätt sedan grädde och låt koka upp under omrörning.
Tillsätt små bitar med lax och finklippt dill. Låt puttra i ca 1 minut.
Rör ner pastan och oljan i grytan.
Riv osten och rör ner i grytan. Tillsätt slutligen några droppar pressad citron.
Tips! Vill du ha en finare konsistens kan du mixa rätten i en matberedare eller med en stavmixer.
Servera vid en lagom temperatur för små munnar.