För alla Sveriges barnfamiljer

Semper har varit en del av den svenska barnfamiljens vardag sedan 1939. Vi har sett barn födas, växa upp - bli stora och få egna barn. En viktig sak som vi har lärt oss under våra 80 år på den svenska marknaden är att familjer kan se ut på många olika sätt och att alla går igenom en unik resa. Därför ville vi passa på att låta några av våra familjer i Semperklubben dela med sig av sina historier.

Asia föddes i hallen - Semper Barnmat

Artikel

Aisa föddes i hallen

Pappa Adnan berättar:

Vi hade varit inne på sjukhuset men blivit hemskickade. Det var snöstorm ute så det tog ett tag för oss att ta oss hem. Jag gick och la mig i sängen men vaknade av att Seila skrek att det var dags att åka in igen. På tio sekunder var jag påklädd, men när jag kom till hallen sa hon att det var för sent. Jag drog av hennes byxor och på första krystningen så kom bebisens huvud. Allt gick så snabbt och det var total panik. Jag tog emot bebisen och gav den till Seila. Det var en sådan lättnad när hon började skrika.

Mötte min livs kärlek på Tinder - Semper Barnmat

Artikel

Jag mötte min livs kärlek på Tinder

Mamma Jennifer berättar:

Jag mötte mitt livs kärlek på Tinder. Jag hade bott sex år i USA och kom hem till Sverige. Så hörde en kompis av sig och sa att hon sett Christopher på Tinder. Jag och Christopher hade gått i samma skola i 1:an till 5:an och jag minns att han var jättesnäll. Jag svajpade höger. Han också. Så var det en match. Vi började prata och bestämde oss för att träffas. Det var faktiskt min första tinderdejt. Vi tog en promenad ihop och sen dess har vi setts varje dag.