Mötte min livs kärlek på Tinder - Semper Barnmat

Jag mötte min livs kärlek på Tinder

Mamma Jennifer berättar:

Jag mötte mitt livs kärlek på Tinder. Jag hade bott sex år i USA och kom hem till Sverige. Så hörde en kompis av sig och sa att hon sett Christopher på Tinder. Jag och Christopher hade gått i samma skola i 1:an till 5:an och jag minns att han var jättesnäll. Jag svajpade höger. Han också. Så var det en match. Vi började prata och bestämde oss för att träffas. Det var faktiskt min första tinderdejt. Vi tog en promenad ihop och sen dess har vi setts varje dag.

Det är lite knäppt att man träffar någon som man gick i samma skola som i flera år. Det hade jag aldrig kunnat tänka mig när jag var liten, att han skulle bli mitt livs kärlek. Men å andra sidan jag har hört att alla har träffat sitt livs kärlek innan de är 18, så det kanske inte är så märkligt?

Jennifer - Semper Barnmat

"Skulle inte kunna bli gravid"

Jag hade fått veta att jag inte skulle kunna bli gravid, så vi slarvade lite och i vecka 9 upptäckte jag att vi väntade barn. Det var en himla tur! När Elton skulle döpas bjöd vi in familj och vänner till ett överraskningsbröllop. Det var kul att se folks miner när jag klev in i kyrkan i bröllopskläder. Det var en underbar dag, även om vi lyckades pricka in den enda dagen förra sommaren som det spöregnade.

Jennifer, 28 år, Christopher, 28 år och Elton 16 månader.