Som min mamma gjorde - Semper Barnmat

Som min mamma gjorde

Mamma Emelie berättar:

Som nioåring blev jag storasyster för första gången. Jag följde ofta med mamma till affären och vet att hon valde Semper till mina småbröder. Nu när jag själv blivit förälder har jag fortsatt köpa Semper. Det känns tryggt, både för att det är svenskt och för att det är ett känt märke som funnits länge.

Emelie - Semper Barnmat

"Gröt fungerar bra vid sidan av amning"

Jag har haft turen att kunna amma, så den första produkten jag testat till alla mina sex barn är den milda havregröten. Nu när jag fick tvillingarna upptäckte jag att det även kommit gröt med katrinplommon som hjälper magen. Det funkar jättebra. Mina små tjejer äter det varje morgon och kväll.

Emelies fyra barn - Semper Barnmat

"Smidigt när man har barn i olika åldrar"

Majsvällingen är också mild och bra, särskilt efter magbesvär. Den har vi alltid hemma. Min tvååring gillar Sempers fullkornsvälling med yoghurt och frukt från två år. Barnmatsburkarna kör vi också. Det är smidigt att ta till när man har många barn i olika åldrar och med olika smak och behov. Mitt äldsta barn Elias hade lite tendens till kolik som bebis. Vi brukade ge honom Sempers Magdroppar, vilket vi även blev rekommenderade av vården när hela familjen blev magsjuk för ett tag sedan. Jag och Selma var så dåliga att vi lades in på sjukhus. Personalen rekommenderade oss att köpa magdropparna för att återställa balansen i magen efteråt.

Emelie, 30 år, med barnen Elias, 10 år, Selma, 8 år, Algot 4 år, Valter, 2 år och Agnes och Signe, 9 månader.